ЛИТЕРАТУРА

Художествена галерия

Созопол

Театър на маса

 

СТРАХ ЗА ОПИТОМЯВАНЕ

от Оля Стоянова

 

Участват:

Емануела Шкодрева, Павел Иванов,Стоян Младенов, Малин Кръстев

 

Оля Стоянова е автор на девет книги - на сборниците с разкази  Висока облачност и Какво сънуват вълците, а също и на Пътеводител на дивите места  и на романа Лични географии.  Написала е четири книги с поезия  - Фотографии, Проза, Пътна карта и Улица Щастие. Автор е и на сборника с драматургия  Малки ритуали за сбогуване.

Носителка е на награди за поезия, проза и драматургия. За последната си стихосбирка Улица Щастие  получава националните награди Николай Кънчев и Иван Николов. Носителка е на  Аскеер за съвременна драматургия за пиесите Покана за вечеря, която се играе в Театър София  и Цветът на дълбоките води – постановка на Народен театър Иван Вазов.  Доктор по журналистика в Софийския университет.

05

СЕПТ

20:00

Как се справяме с грешките, страховете и провалите си? С вините, съмненията и разочарованията? Няколко мъже и една жена се опитват да се борят с тях по свой начин, за да продължат да живеят нормално. Един ден към групата се включва човек, който носи истинска вина – не измислени истории и дребни прегрешения, а истинска вина, с която не знае как да се справи.

След тази среща вече нищо не е същото –  вече трудно може да се определи кое е добро и кое зло, къде започва вината и кой може да даде прошка.

 

        Оля Стоянова

        Страх за опитомяване

 

 

© APOLLONIA ART FOUNDATION