Цената на

УСПЕХА

Срещи на Аполония 2018

ЦЕНАТА НА УСПЕХА

 

Успехът – осъществен стремеж.

Успехът – мечтаното осмисляне на всеки един труд.

Успехът – представата за съвършенство.

Успехът – в началото или в края на пътя на артиста...

Успехът и признанието.

 

Тази година за седми път Фондация Аполония  провежда срещи – разговори с големи творци на българската и световна култура. Идеята е някои от гостуващите на фестивала артисти да споделят мисли за истинския успех в изкуството. За пътя, довел до успеха, с много надежда, талант, труд, знания, болка, лишения, късмет и вяра в това, на което са се посветили.

В тези срещи са участвали Александрина Пендачанска, Явор Гърдев, продуцентска група АгитПроп, Красимира Стоянова, Камен Донев, Цветана Манева, Иван Добчев, Людмил Ангелов и Веско Ешкенази, Белослава и Живко Петров, Кристина Грозева и Петър Вълчанов, Албена Данаилова и Пламена Мангова, Юлиян Константинов, Мариус Куркински, Бойка Велкова и Теодосий Спасов, Владимир Пенев, Стефан Командарев, Пламен Джуров, Павел Койчев.

 

В срещите по време на Аполония 2018 за своя успешен път в изкуството ще разкажат: писателят Георги Господинов с модератор  на срещата Георги Лозанов,  художникът Греди Асса, с модератор Георги Лозанов, аниматорът, плакатист и дизайнер Теодор Ушев, в срещата ще участва и режисьорът Владимир Люцканов, а модератор ще бъде Божидар Манов.

 

Срещите Цената на успеха ще се състоят в Sound Cafe/Yacht Club на 2, 3, 5 септември от 11:00 часа.

Вход свободен.

© APOLLONIA ART FOUNDATION