За първи път в България световната звезда Марио Бионди с грандиозен концерт на 18 октомври в София, част от турнето му през 2019 г.

 

Певецът с най-отличителния и чувствен глас в съвременната соул музика пристига у нас по покана на Фондация Аполония и Националния дворец на културата.

 

Марио Бионди не веднъж е посочван като достоен наследник на Бари Уайт заради уникалния си тембър и съблазнителното усещане, което носи музиката му. През годините той се утвърждава като международна звезда с многобройни концерти на едни от най-престижните музикални сцени, сред които и Роял Албърт Хол в Лондон. Певецът има 9 издадени албума зад гърба си, а миналогодишното турне на изпълнителя бе истински фурор за почитателите му по цял свят.

 

Концертът на Марио Бионди ще бъде част от уникалната арт програма на тазгодишното 35-то юбилейно издание на Фестивала на изкуствата Аполония. Той е и стъпка напред в посока представяне на интересни, авангардни и талантливи световни изпълнители и уникални творчески проекти пред българска публика.

 

 

Билети за концерта на Марио Бионди:

➡️ на касите на Билетен център - НДК

➡️ онлайн от tickets.ndk.bg: https://bit.ly/2X7FIY2

➡️ онлайн от Eventim: https://bit.ly/2Gxi4PB

 

КЪМ ФЕСТИВАЛНАТА ПРОГРАМА

© Apollonia Foundation